JARAK NAPUŠTA NOVU TV: Poznati reporter rekao je “zbogom” nakon 17 godina

“Nakon 17 godina završilo je moje putovanje s Novom TV. Prošli smo puno toga na putu prema vrhu. Nova TV će zauvijek ostati dio mene”, rekao je poznati reporter Andrija Jarak koji se oprašta od te televizijske kuče.

“Teško je napisati što smo sve zajedno prošli, lijepe i manje lijepe trenutke, ali uvijek smo bili tu jedni za druge, hvala svim mojim kolegama na divnoj dugogodišnjoj suradnji, a sada je vrijeme za nove profesionalne izazove”, rekao je.

Direktoriva informative Nove TV Ksenije Kardum je rekla:

“Andrija Jarak obilježio je jednu eru Informativnog programa Nove TV kao dio ekipe koja ga je stvarala. 17 godina stalno na terenu. Dragi kolega, reporter od kojeg su učile generacije.

Svi zajednički projekti i svaki dan koji smo odradili zajedno našem timu su vrijedna uspomena i ponos. I danas, kada nam se profesionalni putevi razilaze, ostat ćemo kolege, prijatelji koji Andriji žele puno sreće u nastavku karijere”.

Za svoj rad Jarak je više puta nagrađivan, a čak je tri puta nominiran za najboljeg televizijskog novinara i sva je tri puta nagradu Zlatni studio i osvojio.

Dobio je i Večernjakovu ružu za TV osobu godine.

Nadamo se da ćemo Jarka opet negdje gledati.

Jarak se potom oglasio i na Facebooku i napisao:

“Vani si, pričaj!”, to sam čuo preko četiri tisuće puta u zadnjih 17 godina provedenih na Novoj tv. To je značilo da ulazim u domove ljudi kojima treba priopćiti najvažnije informacije iz središta zbivanja.

Ogromna odgovornost i velika čast – biti njihovo oko i uho. Nerijetko se grlo stezalo od prizora, ali i srce skakalo od ponosa. Nakon toliko godina, vrijeme je za nove izazove.

No, prije no što njih uzmem u naručje treba stati, udahnuti i najiskrenije reći – hvala. Kolegama s Nove tv na prigodama, iskustvima i svim krupnim i sitnim detaljima koji čine svakodnevicu.

Posebno hvala gledateljima na povjerenju, poticajima i reakcijama. Zbog vas sve ima smisla

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Andrija Jarak (@andrijajarakofficial)

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Andrija Jarak (@andrijajarakofficial)

 

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!