JANDROKOVIĆ TVRDI: Onaj tko je plasirao informacije sa sastanka HDZ-a je priglup

Novinari su danas upitali Gordana Jandrokovića je li istina ono što su mediji jučer prenijeli, da neki iz HDZ-a smatraju da se dio medija s oporbom urotio protiv Vlade.

“Kad sam vidio tu informaciju sa sastanka postalo mi je jasno da je netko od stranačkih kolega tu informaciju plasirao medijima na način na koji ju je plasirao. To je bio veliki sastanak preko video veze, preko 100 ljudi je nazočilo video tehnologijom tom sastanku.

Moj prvi zaključak je bio da se radio o nekome tko je jako zlonamjeran, kada tako interpretira ono što se raspravljalo ili – bit ću vrlo grub – priglup, pa nije razumio to o čemu smo mi tamo razgovarali”, komentirao je Jandroković, piše N1.

“Dakle, taj netko tko je tu informaciju plasirao prešutio je da je rasprava bila jako široka, da se za raspravu javilo između 15 i 20 ljudi, da smo čuli različite rasprave, a zaključak koji je iznesen da se radi o nekakvoj uroti je jednostavno besmislen. Dakle, govorili smo o strategiji oporbe koju će ona imati na sjednicama Sabora, o fenomenima koji se događaju. Jedna demokratska rasprava u kojoj se čuju različiti stavovi i mišljenja, pa mi smo velika, demokratska stranka”, dodao je Jandroković.