JANDROKOVIĆ POKAZAO MARASU VRATA: Nakon opomena i zabrana umalo ga nosili kao Pernara

Sabor raspravlja o prijedlogu državnog proračuna za iduću godinu, a proračun su predstavili premijer Andrej Plenković i ministar financija Zdravko Marić.

Bilo je mnog bure i nervoze, prozivanja za bahatost premijera, ali i saborskih zastupnika, tenzija između oporbenih zastupnika i predsjednika Sabora Gordana Jandrokovića.

Oporbeni zastupnici prosvjedovali su da im Jandroković ne da govoriti, da im izriče opomene, a on im je pojašnjavao kako se ne drže Poslovnika.

SDP-ov Gordan Maras rekao je kako je Jandroković meštar od ceremonije koji brani premijera Plenkovića od pitanja zastupnika.

Jandroković je dao stanku kako bi se primirile tenzije, a nakon stanke Gordan Maras dobio je opomenu jer, kako je rekao predsjednik Sabora Jandroković nije prestao pričati kada mu je rekao da prestane pričati.

“Nije ovo HDZ-ova prćija”, rekao je potom Maras.

Zatim je Jandroković dao opomenu Marasu i rekao mu da danas više neće moći govoriti u Saboru.

Zaprijetio mu je i stražom, te poručio: “Neće vas nitko iznositi van jer ste preteški”.

Potom su se strasti smirile, ali i ono malo zastupnika napustilo je svoja radna mjesta. Sramota koliko ih je malo na polsu dok se raspravlja, kako reče Jandroković, o najvažnijem dokumentu za iduću godinu, a to je prijedlog državnog proračuna.

 

Komentiraj