JANDROKOVIĆ O ZALEPUGINU: Zbog njega su gledatelji rado gledali televizijski program i vjerovali mu

Predsjednik Hrvatskoga sabora Gordan Jandroković uputio je sućut obitelji u povodu smrti istaknutog urednika, novinara i televizijskog voditelja Saše Zalepugina.

„Poštovana obitelji, sa žaljenjem sam primio vijest o odlasku gospodina Zalepugina, istaknutog urednika, novinara i televizijskog voditelja.

Uime Hrvatskoga sabora i osobno primite izraze iskrene sućuti. Gotovo čitav svoj život gospodin Zalepugin posvetio je radu na Televiziji Zagreb odnosno Hrvatskoj televiziji gdje je bio urednik Kulturnoga i Zabavnoga programa.

Pamtit ćemo ga kao čovjeka brojnih talenata u realiziranju raznih reportaža, javljanja uživo i intervjua, kao i glazbenih spotova. Svojim je doprinosom medijskoj sceni čitateljima i gledateljima nudio vrlo široku paletu informacija o raznim temama, postavljajući pritom visoke profesionalne standarde.

Gospodina Zalepugina ujedno je krasila i osobnost dubokog poštivanja i uvažavanja drugih radi čega je bio uzor mnogim kolegama. Zbog njega su gledatelji rado gledali televizijski program i vjerovali mu.

Poštovana obitelji, još jednom molim primite izraze iskrene sućuti radi Vašega gubitka.“.