JANDROKOVIĆ O MILANOVIĆU: HDZ neće dozvoliti da takav čovjek bude predsjednik – pobijedit će naša Kolinda

Podijelite članak

Zoran Milanović, koji je predsjednički kandidat SDP-a i još 12 liberalno-lijevih stranaka održao je veliki skup s kojeg je odaslao poruke, među kojima i onu kako će, bude li izabran, biti neka vrsta vrhovnog pravobranitelja Hrvatske i njezinog naroda i građana.

No, nije impresionirao glavnoig tajnika HDZ-a Gordana Jandrokovića, koji je na 30. godišnjici osnutka HDZ-a Bjelovarsko-bologorske županijeodaslao poruku kako “HDZ neće dopustiti da Milanović bude predsjednik” i da će “predsjednica RH ostat će naša Kolinda i moramo na tome čvrsto raditi i pobijediti”.

Silno se Jandroković obrušio i na antikorupcijsku koaliciju: “Za mene to je korupcijska antikoalicija. Predsjednik jedne stranke provaljuje u automobile i krade kasetofone, vrlo moralno i normalno. Predsjednik SDP-a prima 263 tisuće kuna stipendije i pravi se nedužan. Normalno je i da predsjednica GLASA ne prijavi svoju kuću, garažu i honorare koje si je nezakonito isplaćivala dok je bila ministrica. To je normalno za njih, ali to nije normalno za druge”, kazao je Jandroković kako prenose Vijesti.hr, te nastavio:

“Nije normalno ni da predsjednički kandidat SDP-a, nakon što je prestao biti premijer, počeo se baviti privatnim biznisom. I onda saznamo da si je kao vlasnik firme isplaćivao minimalac, da ne plaća poreze. Danas ne želi reći tko su bili njegovi poslovni partneri. Ne želi otkriti s kim je radio posljednje dvije godine pa da vidimo može li on nas optuživati za bilo kakve nečasne radnje i netransparentno ponašanje. Rekao je da se vraća u politiku jer mu je bilo dosadno. Pa pitajte poduzetnike je li im dosadno? I takav čovjek danas želi biti predsjendik Republike Hrvatske. To mi u HDZ-u sigurno nećemo dozvoliti”.

Detalje možete čuti i vidjeti OVDJE.

 

Komentiraj