JANDROKOVIĆ O BUNJCU: Prijetnja straži smrću za svaku je osudu

“Uvijek naglašavam da je odgovornost na svakome od nas pojedinačno, nema tog Poslovnika i Etičkog kodeksa koji će zastupnike koji dolaze do ove razine da prijete saborskoj straži da neće izaći živ ako takvo nešto napravi, nemoguće je to spriječiti”, rekao je Gordan Jandroković o noćašnjem ponašanju Branimira Bunjca.

“Ne znam kako će ljudi iz straže reagirati, hoće li tražiti pravdu na sudu. Ovo zaslužuje svaku moguću osudu i najteže sankcije birača i javnosti”, komentirao je predsjednik Sabora.

“Pojedini zastupnici namjerno traže incident da dođe do ove vrste fizičkog kontaka da mogu optužiti Sabor i stražu da se ponašaju neprimjereno prema njima. Ovo je prijetnja smrću i to treba osuditi. Na snimci se vidi da je straža bila vrlo obzirna. Imam razumijevanja za te ljude, znam da im nije lako. Razumijem i predsjedavajućeg koji nema kuda ako želi održati red i nastavak sjednice, nikako nemam razumijevanje za ponašanje zastupnika.”

Podsjećamo, nakon što je pokušao zaštititi Ivana Pernara, zastupnik Branimir Bunjac je vikao na stražara koji mu je uzeo mobitel:

“Još mi jednom uzmi nešto iz ruke, kunem ti se, nećeš odavde živ izaći! Nemate pravo na to, dobit ćete batine! Tebe ću razbiti majmune, mrš!”

PISALI SMO:

NAKON AKCIJE STRAŽARA: Bunjac pojasnio zašto je ustao u obranu Pernara – čitajte OVDJE.

[fb_pe url=”https://www.facebook.com/watch/?v=2445695375454295″ bottom=”30″]

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!