JANDROKOVIĆ NAPAO ŠKORU: Patuljci politike pokušavaju profitirati od Tuđmanovog djela

Gordan Jandroković, predsjednik Sabora, bio je vrlo oštar odgovarajući na pitanje novinara je li HDZ izdao Franju Tuđmana, kako je nekidan kazao predsjednički kandidat Miroslav Škoro.

“To su ružne podvale nedostojne tih protukandidata, to su ljudi koji nikada u suštinu nisu razumjeli Tuđmanovu doktrinu. Danas to izgovaraju i čine to isključivo iz pokušaja političkih probitaka. Hrvatski narod prepoznat će tko su pravi nositelji Tuđmanovih ideja… Bez Franje Tuđmana povijesni procesi ne bi se događali u korist hrvatskog naroda”, rekao je Jandroković nakon položenog vijenca u povodu 20. obljetnice smrti prvog hrvatskog predsjednika Franje Tuđmana.

“HDZ je stranka dr. Franje Tuđmana, mi smo uvijek uz njegovu doktrinu, mi smo uvijek ovdje. Razumijemo njegov nauk, razumijemo sveobuhvatnost njegovih politika. Mnogi bi danas uzeli od Franje Tuđmana samo što im odgovara. Njegovo djelo toliko je veliko i preveliko za ove patuljke politike koji od toga pokušavaju profitirati”, naglasio je Jandroković.

Komentiraj