JAKIROVIĆ NAJAVIO DERBI: Idemo po pobjedu protiv Hajduka na Poljudu

“Želimo odigrati hrabro i s gardom. Znamo da je Marko Livaja najveća prijetnja, da se sve vrti oko njega. On je ‘target man’ u Hajdukovoj igri i moramo ga zaustaviti, ali i obratiti pažnju na igrače oko njega i zaustaviti i njih”, rekao je trener Dinama Sergej Jakirović najavljujući nedjeljni derbi s Hajdukom u Splitu.

“Svjesni smo da nas očekuje spektakl. Idemo po pobjedu. Sa stajališta trenera Dinama ona se traži u svakoj utakmici. Ovo je prekretnica sezone, ali igra se tek 10. kolo. Smatram da je natjecanje maraton, no mi želimo biti najbrži i u sprintu”, istaknuo je i potvrdio da su za utakmicu spremni Bruno Petković, Mahir Emreli, Takuro Kaneko, Antonio Marin, Gabriel Vidović, ali i Arijan Ademi.

“Ademi je spreman i u jako dobrom stanju. U Kini je imao određenu pauzu, pa još dok se rješavao taj transfer… Maksimalno je spreman i to je dobro za mene”, rekao je Jakirović.

Na raspolaganju su svi igrači, kaže, osim Darija Špikića i Stefana Ristovskog. “Ne želim riskirati s njima jer bismo ih mogli izgubiti na duže vrijeme”.