JADRANKA SLOKOVIĆ: Todorić sam piše svoj blog i snosi odgovornost za sve što piše!

jadranka sloković, čedo prodanović

Otkako je odbjegli vlasnik Agrokora Ivica Todorić počeo pisati blog i na njemu objašnjavati pojedina stanja oko njegovog progona i situacije u Agrokoru, neprestano se nagađalo tko zapravo piše taj blog.

Sada konačno ni to nije više tajna, jer je Todorićeva odvjetnica Jadranka Sloković za Televiziju N1 otkrila pravu istinu.

“Njegov blog je posljedica što je bio napadan od određenih državnih dužnosnika. Od tog četvrtog mjeseca i lex Agorkora do devetog mjeseca Todorić nije davao niti jednu izjavu, ni intervju, nije se obratio javno. Tek je krajem devetog mjeseca napisao prvi blog upravo zato jer je smatrao da je bez obrane, bez mogućnosti na bilo kakav odgovoriti na ono što se događalo u našem političkom prostoru”, rekla je Sloković.

“Da, to je njegov blog, on stoji iza toga, on ga piše i on snosi odgovornost za sve što tamo piše”, rekla je odvjetnica Jadranka Sloković.

Odvjetnica Sloković je i rekla kako Ivica Todorić razmišlja o tome da nekome da i ozbiljan intervju u kojem bi odgovorio na određena pitanja.

“U svakom slučaju ni on više nije zadovoljan s blogom, smatra da je to nedostatak. Razmišlja da da ozbiljan intervju u kojem će odgovoriti na određena pitanje, a s druge strane nema zabranu javnog istupanja. Samo naravno da i on snosi odgovornost za ono što tamo piše”.

 

Komentiraj