IZVLAČENJE MILIJUNA IZ DINAMA: Nastavljeno suđenje Mamiću i ostalima

Na nastavku suđenja Zdravku Mamiću i ostalima za izvlačenje novca iz Dinama na Županijskom sudu u Osijeku nitko od tri pozvana svjedoka se nije pojavio.

Izvor: Media servis

Riječ je o Mirku Barišiću, Mirku Luliću i Niki Kranjčaru, a unatoč njihovu nedolasku nastavljen je dokazni postupak pregledavanjem dokumentacije.

Zahtjev obrane za dodatnim vještačenjem je sud odbio. Odvjetnik Zdravka Mamića Filip Glavaš i zamjenik ravnateljice USKOK-a Sven Mišković:

“Da se provela ova dopuna vještačenja iz nje bi nedvojbeno proizašlo kako je Zdravko Mamić u nogometni klub Dinamo kad je klub bio na koljenima upumpao enormne količine vlastitog novca i da je taj Dinamo ostao njemu dužan”, rekao je Glavaš.

‘‘Sud brine o procesnoj disciplini, svjedoci se zakazuju, vidite da nema odgoda rasprave, provodi se dokazni postupak. Danas se jedan svjedok nije pojavio, drugi je ispričao svoj nedolazak, ništa čudno s obzirom na osobe koje su predloženi kao svjedoci, dosta je teška dostava, ali to nas ne brine u ovom trenutku, dosta je već i sad tu u ovih par rasprava ispitano svjedoka‘‘.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!