IZNENADNA SMRT TRENERA SPLITA: Robert Boljat (51) srušio se na terenu igrajući nogomet

Tužna vijest zadesila je RNK Split. Hrvatski nogometni klub oprostio se od svog trenera Roberta Boljata koji je jučer iznenada preminuo u 51. godini života.

Boljat je bio trener u omladinskoj školi Splita. Iz kluba su se oprostili riječima:

”Tužna vijest zatekla je nogometnu obitelj i sve Splitovce, jer je iznenada u 51. godini preminuo Robert Boljat, dugogodišnji trener u našoj Omladinskoj školi. Bio je izuzetan stručnjak, specijalist za rad s mlađim kategorijama u kojima je otkrio i odgojio niz poznatih igrača koji su ponikli u Parku mladeži.

Bio je čovjek velike energije i ogromnoga srca te imao zanimljiva zapažanja o nogometu kojemu je posvetio čitav svoj život, a praktički sav trenerski dio karijere proveo je u Parku mladeži i silno će nedostajati svima.
Okrutna smrt otela ga je u godinama kada je još puno mogao dati, kao što je davao čitavoga sebe učeći i usmjeravajući mlade, ali i vlastitu djecu, dva sina koja se bave nogometom, a iza sebe je ostavio i suprugu koja ga je na nogometnom putu pratila i podržavala. Vodio je razne uzraste u Splitovoj Omladinskoj školi, a u ovoj sezoni bio je zadužen za individualni rad s talentiranim dječacima kojima će kao i cijelom Splitu, trenerima i kolegama, jako faliti.

Radnički nogometni klub ovim putem izražava duboku sućut obitelji našeg pokojnog Roberta Boljata”, objavio je Split.

Kako prenose 24sata Boljat se srušio igrajući nogomet s prijateljima, hitna pomoć je ubrzo stigla, ali nije mu bilo spasa.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!