IZBORNIK ČAČIĆ OPLEO PO POLITIČARIMA: Stalno nas očeše neki Jovanović, Opara, Bauk…

ČAČIĆ OBJAVIO SPISAK ZA EURO: Otpali su Livaković, Ćaleta Car, Antolić i Halilović 2

Ante Čačić nikako ne skida osmijeh s lica. A kako i bi kada je s potpuno oslabljenom Hrvatskom pobijedio neugodne Meksikance u Los Angelesu s 2-1 u prijateljskoj utakmici.

“Ova utakmica, iako su neki govorili da nema smisla, imala je puno smisla. Pa čak i u dijelu pripreme za Island. Znate i sami da nas prati problem na desnom boku jer je Vrsaljko ozlijeđen, a Srna se po meni prerano oprostio. Tin Jedvaj u posljednje vrijeme u Leverkusenu igra na mjestu stopera i upravo je ovaj susret dobro došao da se adaptira na ulogu braniča- Vidjeli ste i nastupe Duje Čopa i Lovre Kalinića”, rekao je izbornik Hrvatske i dodao:

“Ova utakmica je pokazala da se bez razloga s puno skepse gleda na HNL i hrvatsku struku.S ad smo zaista bili lišeni velikog broja igrača, imamo potencijala, samo što nam nažalost fali je što nas svako malo politika očeše, od Jovanovića, Opare, Bauka, sada Bulja, Grmoje…Koristilo bi nam svima malo više pozitive. Jedina proizvodnja u Hrvatskoj koja nije prestala od 1990. godine je nogomet, a po njemu se ustrajno udara sa svih strana”, kazao je Čačić za Sportske novosti.