IZ NJEGOVOG KUTA: Ivan Pernar usporedio SDP-ovu Karolinu Leaković s Aleksandrom Kolarić

ivan pernar

Pratio sam neko vrijeme Karolina Leaković iz SDP-a, u početku mi je bila zanimljiva, imala je revolucionarni gard, međutim, s vremenom – svi statusi su joj se svodili na gunđanje: “Bernardić ovo, Bernardić ono” – piše Ivan Pernar, saborski zastupnik Živog zida.

Potom na Facebooku dodaje:

Svaki dan neke žalopojke, a rijetko kada, odnosno nikada, neke više ideje, stavovi i uvjerenja. Pa koga zanima to prigovaranje, ponaša se kao uvrijeđena žena umjesto političar.

Također, zašto joj je tako bitno mjesto na listi ako je SDP stranka koja se bori za opće dobro i ako će pobjedom SDP-a svima nama, pa i njoj samoj biti bolje i moći ćemo imati normalan život neovisno o mjestu na izbornoj listi.

Ako pak SDP nije stranka koja se bori za opće dobro, zašto se onda nalazi u njoj i pritom neuvjerljivo govori o nekakvim idealima i uvjerenjima.

Ženo odluči se jesi uhljeb ili borac, dijeliš objave o hrabrim partizankama koje su jurišale na njemačke mitraljeze, a bojiš se izaći iz stranke uhljeba čije vodstvo po tvojim riječima diskriminira žene, a ti si kao neka žestoka feministica.

Počela si nalikovati onoj napornoj na HRT-u sveprisutnoj Aleksandri Kolarić koja stalno nešto gunđa i napada stranku čiji je navodni simpatizer.

[fb_pe url=”https://www.facebook.com/pernari/posts/1809022399423535″ bottom=”30″]