IZ MOSTA ŽESTOKO: “Sandra Benčić je veći Pupovac od Pupovca”

U Vukovaru su bacanjem vijenca u Dunav kod Veslačkog kluba Vukovar odali počast civilnim žrtvama članovi Možemo Osijek i koordinatorica stranke Sandra Benčić.

U objavi na društvenim mrežama su napisali:

“Život svake nevine žrtve vrijedi jednako i kod ubojstva nevinih ne smijemo raditi razliku ni po kojoj osnovi. Samo priznavanjem i žaljenjem zbog patnje svih koji su je iskusili, i kažnjavanjem odgovornih, moći ćemo doista izgraditi trajni mir i okrenuti se budućnosti”.

Na sve su reagirali iz stranke Most i prozvali Sandru Benčić zbog ovog poteza.

Na Facebooku su objavili:

“Sandra Benčić je veći Pupovac od Pupovca!

Sandra Benčić je veći Pupovac od Pupovca jer misli da bacanjem vijenca u Dunav za sve žrtve demonstrira svoju progresivnost, a zapravo njeguje tipični jugo kompleks prema kojem ne smije postojati niti jedan dan koji Hrvatskoj priznaje žrtvu i zaslugu za pobjedu u obrambenom ratu, a da Srbima nije brže bolje priznata još veća.

I baš zato što nema emancipiranu i suverenu svijest, nikada neće postati ne samo premijerka, nego ni ozbiljan kandidat za tu funkciju.

To je dokazala i time što smatra kao potpisnica Deklaracije o zajedničkom jeziku da Hrvatska nema čak niti vlastiti jezik nego da su hrvatski i srpski jedan te isti jezik”, piše Most.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!