IZ MEĐIMURSKE ŽUPANIJE: Predstavljen plan razvoja županije i Grada Čakovca

Predstavljen je plan razvoja Međimurske županije i Grada Čakovca do 2027. a predstavili su ga međimurski župan Matija Posavec i gradonačelnica Čakovca Ljerka Cividini.

U tom razdoblju realizirat će se nekoliko desetaka velikih projekata vrijednih više milijuna eura, a bit će vezani za uređenje Međimurja i njegova najvećeg grada kako bi život na tom području stanovnicima bio što ugodniji i lakši.

Većina novca osigurat će se iz fondova Europske unije.- Nastojat ćemo voditi računa stvarno o svakom segmentu društva, ulažući u obrazovanje, u zdravstvenu zaštitu, komunalnu i prometnu infrastrukturu.

“Vodimo uz sve to računa i o parkovnoj arhitekturi, o sportsko rekreativnim sadržajima, jer smatramo da i to daje kvalitetu života”, istaknuo je župan Matija Posavec prilkom predstavljanja plana razvoja Međimurske županije i grada Čakovca.

“S obzirom na godine koje su iza nas i gradnju stambenih blokova, smatram da je priča o zelenoj infrastrukturi koja gradu Čakovcu nedostaje  dio koji se mora otvoriti u 2023. i 2024. godini”, istaknula je gradonačelnica Ljerka Cividini.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!