IZ HSP-a SPLIT PITAJU: Mostovci, kako ste mogli biti u koaliciji s ovakvim ljudima?

Distanciranje od Puljka i njegovih najbližih suradnika poprimilo je alarmantne razmjere. Svatko tko želi preživjeti još jedan dan u politici brzinom munje kida sve moguće poveznice s bivšim poteštatom.

Stoji to u priopćenju splitskog HSP-a, u kojem se nastavlja:

“Nije to ni za osudu, jer tko želi uz sebe vezati moguće podvođenje pa i pedofiliju? Neki od prekida savezništva su burni, a neki manje burni. Neki su kontrolirani, a neki manje kontrolirani. Upravo u kontrolirano medijsko razvrgavanje saveza, kako bi u datim okolnostima isto obnovilo, krenuli su i Puljak i Most.

Do jučer je Ivica Puljak hvalio Most “kao snagu s kojom će mijenjati Hrvatsku”. Tepali su i s druge strane Puljku, a još više Ivoševiću “kao čovjeku koji ima dobre namjere i s kojim su uspješno surađivali u uvođenju reda”.

No, nakon skandala na koji desno i kršćansko biračko tijelo ne gleda s odobravanjem, postalo je potpuno jasno kako će se Mostu obiti o glavu koalicija s Puljkom i Ivoševićem.

Odjednom, Puljak i Ivošević više nemaju dobre namjere već su licemjeri koji obmanjuju javnost. U prepirku se uključila i centrala Mosta u Zagrebu. Bacaju se bombe na sve strane, pljušte čak i optužbe za ljubavnice…

Međutim, puno je više onih dimnih bombi kako bi se kod javnosti izazvao šok i privremena amnezija na skladnu koaliciju Most – Puljak iz proteklog mandata.

Što je najbolje, većinu argumenata koju Most danas iznosi protiv Puljka i mi bi potpisali.

No, postavili bi jedno pitanje gospodinu Markotiću:

– Kako ste, s obzirom na vašu ideologiju i moral, mogli biti u koaliciji s ovakvim ljudima?”

Podsjećamo, Hrvatska stranka prava, Domovinski pokret, Hrvatska demokršćanska stranka i Hrvatski suverenisti zajedno izlaze na izvanredne izbore u Splitu.