IZ HSP-a PITAJU: Do kada će stranka koju je osnovao ratni zločinac vladati Hrvatskom?

Iz Hrvatske stranke prava žestoko su reagirali na izjavu Milorada Pupovca, saborskog zastupnika i čelnika SNV-a, koji je u svezi srpskih optužbi za hrvatske pilote rekao: “Ako Hrvatska sama nije poduzela ništa oko zločina, ne može prigovoriti Srbiji “.

U svom priopćenju iz HSP-a pitaju:  Do kada će stranka koju je osnovao ratni zločinac vladati Hrvatskom?

U nastavku se kaže: Hrvatska stranka prava ima jasan stav što se tiče rada SDSS-a. Toj stranci treba zabraniti djelovanje.

Stranku koju je osnovao ratni zločinac Goran Hadžić nema što raditi na hrvatskoj političkoj sceni.

Možete nas nazvati radikalima, krajnjim desničarima i nacionalistima ali činjenica je ta da je u bilo kojoj državi Europe, toj stranci bio bi zabranjen rad.

Nažalost, HDZ je omogućio stranci osuđenog ratnog zločinca da vodi Hrvatsku i da bude zastupljena u Vladi RH.

I dok premijer Andrej Plenković poručuje da je optužnica protiv hrvatskih pilota montirana te da u slučaju bilo kakvog postupka piloti i branitelji mogu očekivati punu podršku države, Pupovac bi ti istim pilotima sudio.

“Ako Hrvatska sama nije poduzela ništa oko zločina, ne može prigovoriti Srbiji”, poruka je Pupovca.

To je poruka koalicijskog partnera HDZ. To je poruka onih koji su Vlada RH jer njihovi predstavnici participiraju u istoj.

Aleksandar Vučić i Ana Brnabić ili Milorad Pupovac i Anja Šimpraga, ima li razlike? Nema jer svi provode istu politiku. Politiku temeljenu na lažima, politiku koja želi ocrniti Domovinski rat, politiku koja žrtvu predstavlja kao agresora, a agresora kao žrtvu.

SDSS provodi velikosrpsku politiku  umotanu u celofan, a Vučićevi psići laju kako im kažu iz Beograda.

Pozivamo ministra branitelja Tomu Medveda da zauzme čvrst stav po pitanju optužnica koja dolaze s druge strane Dunava jer naši branitelji su časno obranili domovinu te zaslužuju miran život u državi koju su stvorili.