IVO JOSIPOVIĆ: Zar predsjednica neće ništa reći o misi za ustaške generale i istupu Glasnovića?!

ivo josipović, kolinda grabar kitarović

Ivo Josipović, bivši predsjednik, zamjera svojoj nasljednici Kolindi Grabar Kitraović što je odšutjela misu za ustaške generale i prijetnuu nasiljem prema studentima zastupnika Željka Glasnovića.

”Zar Predsjednica Republike i Vrhovna zapovjednica oružanih snaga RH Grabar Kitarović zaista neće ništa reći, još manje učiniti, povodom mise za ustaške generale i zločince na kojoj vojni vikar 3. Gardijske brigade slavi ustaštvo!? Zanimljivo, novinari je o tome, kao ni o ispadima generala Glasnovića protiv studenata ništa ne pitaju. Zapravo, i bez upita, Predsjednica bi trebala, kako je obećavala, lupiti šakom o stol”, poručio je Josipović, prenosi N1.

Podsjetimo, Željko Glasnović na vrlo je ružan i nedopustiv način govorio kako prosvjed studenata Filozofskog fakulteta u Zagrebu valja riješiti ”pendrecima i suzavcem” te da ih se iseli u Sjevernu Koreju.

Glasnović je i pohodio misu za ustaške generale, jer je u bazilici Presvetog srca Isusova u Zagrebu održana je misa za 35 generala i pukovnika NDH.

U letku kojim su građani pozivani na misu stajalo je da je riječ o hrvatskim mučenicima.

O istupu Glasnoovića protiv studenata pročitajte OVDJE.

O misi za ustaške generale pisali smo OVDJE.