IVICA IVUŠIĆ: Jako mi je drago zbog Livakovića, zaslužio je svaku sekundu toga

Jedini Riječanin u igračkom kadru koji se iz Katara vratio s broncom oko vrata Ivica Ivušić ovih je dana odradio pravu turneju po Hrvatskoj.

Ivušić je nakon velikog zagrebačkog dočeka prvo došao na Viškovo, zatim otišao u Osijek te se ponovno vratio na Kvarner gdje je dočekan i u prostorijama NK Halubjana.

– Iskreno, još se ništa nije sleglo. Puno lijepih trenutaka dogodilo se odjednom. Trebat će malo vremena da sve dođe na svoje mjesto. Veliki ponosan i sreća, presretni smo što smo uspjeli donijeti broncu u svoju Hrvatsku, rekao je Ivušić u razgovoru za Radio Rijeku.

Hrvatski vratar naglasio je da je neopisivo ponosan što je bio ovog uspjeha iako nije zaigrao te da mu je drago zbog sjajnog nastupa Dominika Livakovića.

– Teško je i gledati i igrati, pogotovo kad igraš za reprezentaciju. Veliki stres je gledati s klupe, ne možeš utjecati, a želiš pomoći. Napravili smo veliki rezultat i svi smo ponosni. Ja sam u službi reprezentacije, što god treba, ako treba braniti – branit ću, ako treba biti podrška – ja sam podrška i s tim se vodim. Jako mi je drago zbog Livakovića, kakav je turnir imao, zaslužuje svaku sekundu toga. Presretan sam što sam bio te priče i bio podrška, rekao je Ivušić, javlja HRT.