IVANA KINDL OTVORENO: Borim se s depresijom i dobro mi ide

Ivana Kindl, naša sjajna pjevačica, u vlastitom svjedočenju govori da prolazi kroz teške dane  u borbi s depresijom.

“Depresija je danas najčešća bolest, ali se i dalje premalo pažnje posvećuje mentalnom zdravlju. Ljudi ponekad nisu svjesni da mentalno zdravlje utječe i na fizičko, boje se priznati da pate od depresije ne bi li bili stigmatizirani. Ja sam ekstrovert po prirodi i to me izvlači jer ništa ne zadržavam u sebi, a psihologa posjetim povremeno”, izjavila je Ivana za Slobodnu Dalmaciju.

Kaže i da su joj antidepresivi od velike pomoći. “Ja sam se uvjerila da pomažu, koristim ih, samo treba pogoditi terapiju i čekati neko vrijeme da počnu djelovati. Antidepresivi pomažu jer dižu hormone sreće koje nismo sami u stanju zbog kemijskog disbalansa u mozgu. No najvažnije je puno raditi na sebi, razgovarati i čitati korisne literature”, kaže Ivana.

Podsjećamo kako je Ivana nedavno prekinula dugogodišnju vezu s Alenom Križajem s kojim je provela 15 godina, a o tome kaže:

“Svaki prekid teško padne, s vremenom stvari sjednu na svoje mjesto tek kad sve posložiš u glavi. Sada mi definitivno odgovara samački život, no i dalje vjerujem u ljubav”.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!