IVAN VILIBOR SINČIĆ: Napad na Živi zid orkestrirali su HDZ i Milijan Brkić – podnijeli smo prijavu

ivan vilibor sinčić, živi zid

Danas smo dobili rješenje Ministarstva uprave. Odbija se zahtjev Siniše Gabrića za promjenu sjedišta i osoba ovlaštenih za zastupanje Živog zida. Utvrđeno je da sjednica izvanredne Skupštine nije valjano sazvana, na temelju toga se ni odluke donesene na istoj ne smatraju valjane – rekao je Ivan Vilibor Sinčić na sazvanoj pressici ispred zgrade Sabora.

“Postoji samo jedan Živi zid i jedan predsjednik, a to je Ivan Vilibor Sinčić. Ovo je pobjeda nad paraobavještajnim strukturama koje su htjele oteti našu stranku”, rekao je Sinčić.

“Zadovoljan sam rješenjem, nećemo se mnogo osvrtati više na ovakva podmetanja. To je bila skupština organizirana pred izbore, da se uvede pomutnja među naše birače i da se pokuša poslati

poruka da je više Živih zidova. Taj je projekt propao, pravno ćemo goniti sve odgovorne…Iza toga stoji HDZ i Milijan Brkić, koji su orkestrirali ovaj napad. Odvjetnički ured naš je podnio prijavu protiv Brkića”.

Podsjetimo, Siniša Gabrić i Hrvoje Kekez tvrdili su kako su preuzeli kontrolu nad Živim zidom.

Potom su iz Živog zida Ivana Vilibora Sinčića poručili:

“Skupina građana u kojoj su dva bivša člana Živog zida i nekoliko nepoznatih osoba za danas je organizirala i održala protupravnu izvanrednu skupštinu stranke. Stranka Živi zid s tim događajem nema ništa, a sve što se na toj “skupštini” dogodilo je protuzakonito”

Komentiraj