IVAN VILIBOR SINČIĆ: Kolakušić će dobiti moj glas – dugoročno to je prilika za sve

Podijelite članak

Čelnik Živog zida Ivan Vilibor Sinčić, objavio je kako “postoji jedan čovjek, moj kolega iz EU parlamenta, koji ima ozbiljne šanse ugroziti hohštaplere iz HDZSDP klike” i da će njemu dati glas na predsjedničkim izborima.

Riječ je o Mislavu Kolakušiću, a Sinčić nije naveo i znači li to kako že i njegova stranka podržati Kolakušića.

Kandidat na izborima je i Ivan Pernar, čovjek s kojim je Sinčić u Živom zidu najuže surađivao i ostvarivao uspjehe, ali njega Sinčić ne spominje.

Raskol u kojem je Pernar napustio Živo zid i osnovao svoju stranku očito je ostavio dubok trag.

Sinčić na Facebooku piše:

// PREDSJEDNIČKI IZBORI //

Imao sam prilike 2014. sudjelovati na predsjedničkim izborima. Bio sam jedini predstavnik prave oporbe i rezultati izbora i mojih 17% bili su iznenađenje, ne toliko meni i mom stožeru, koliko medijima i stručnjacima.

Vjerujem da je većina mojih birača ostala na putu otpora i na putu promjena.

Smatram da je lomljenje oporbe daleko najkorisnije upravo režimu i osobno odbijam biti dio igre u kojoj svaka stranka ima svog kandidata, iako je jasno da većina ne može dobiti niti 3%.

U takvim uvjetima HDZSDP sustav neće nikad pasti i promjena neće biti.

Postoji jedan čovjek, moj kolega iz EU parlamenta, koji ima ozbiljne šanse ugroziti hohštaplere iz HDZSDP klike i koji nikad nije nosio šuškavce niti jednih niti drugih.

Prvi je najavio da će se kandidirati, logično je bilo da ću ovaj puta ja njega podržati. Dobio sam priliku prije 5 godina, vrijeme je za njega.

Dugoročno, to je prilika za sve.

Dobit će moj glas i vjerujem da Hrvatska ima šanse jedino stvaranjem jake alternative.

 

Komentiraj