IVAN VILIBOR SINČIĆ: Gospodo, mi ćemo vas poraziti i prokazati – poručio je u ime nove koalicije

Ivan Vilibor Sinčić 1

Predsjednici stranaka Živi zid Ivan Vilibor Sinčić, Promijenimo Hrvatsku Ivan Lovrinović i član udruge Franak Vlado Iljkić predstavili su koalicijski izborni stožer te plan aktivnosti u predizbornoj kampanji.

“Završilo je vrijeme demagogije, došlo je vrijeme odgovornosti. Svi oni koji su imali priliku – gospodo: došlo je vrijeme odgovornosti. Mi vas nismo nikada štedjeli, sa sjajnim rezultatom mi ćemo vas poraziti i prokazati. Došlo je vrijeme da Hrvatska postane normalna zemlja. I mi ćemo u tome uspjeti”, poručio je Ivan Vilibor Sinčić, piše Dnevnik.hr.

Bivši Mostovac Ivan Lovrinović iz stranke Promijenimo Hrvatsku i bivši Mostovac, rekao je:

“Učinimo nešto, promijenimo stvari jer je postalo neizdrživo u Hrvatskoj. Možemo promijeniti stvari s mladim ljudima koji su proteklih godina svojim tijelima štitili one koje je sustav napustio, koji nisu otišli nego su se odlučili boriti. Živi zid predstavljali su kao anarhiste i pa i redikule, ali to nije tako”.

Govorio je i o tome kako se izbori fokusiraju na dvije velike stranke HDZ i SDP, te rekao: “To je farsa. Čemu služi takav dvoboj? Ja im poručujem da bi bilo dobro da sve gradove Hrvatske obiđu na koljenima i mole građane za oprost za sve što su napravili. Jer smo 20 godina postali žrtve njihovih vlada. Više je mladosti pobjeglo iz ove zemlje zbog loših politika nego zbog dušmanske puške”.

Sinčić je objasnio i svoje viđenje odlaska članstva iz varaždinskog Živog zida: “Tako je pred svake izbore. Aktiviraju se neke paraobavještajne strukture, prije pripremljeni planovi se aktiviraju. Živi zid je pobijedio na svim frontama, jači smo no ikada, imamo 15 tisuća članova. Problematike će uvijek biti. Nećemo se baviti mamcima koje nam bacaju.”

Zajednički će, kažu, izaći na izbore u svih 12 izbornih jednica, a uvjereni su da će ostvariti izvrstan rezultat.

O odlasku članova Živog zida iz Varaždina pročitajte OVDJE.

Komentiraj