IVAN SANTINI: U Rusiji je sve moguće, stvarno smo jaki

Foto: HNS
Foto: HNS

Ivan Santini još nije siguran hoće li ići s Hrvatskom na Svjetsko prvenstvo u Rusiju. Jasno, najviše će odlučivati izbornik Vatrenih Zlatko Dalić koji će ga, ili neće pozvati za tu važnu akciju.

Nećemo otkriti toplu vodu ako kažemo da je konkurencija u redovima Vatrenih u napadu strašna. Mandžukić, Kramarić, Kalinić…No Santini radi, trenira i zabija golove u Francuskoj. I čeka. Ako ne bude na popisu neće u Rusiji niti kao navijač. I ima jako dobar razlog.

“Sada mi se rodila druga curica, bilo bi to teško izvedivo. Imam već Ivu, sada Saru, suzpruga je Ivana”, priča Sportskim novostima Santini i odgovara na pitanje je li ova generacija hrvatskih nogometaša ‘zrela’ za najmanje četvrtfinale SP-a.

“Za takav uspjeh uvijek je potrebna doza sreće. Sam talent nije dovoljan. Po talentu ovih igrača što imamo realno bi bilo očekivati da smo među deset najboljih na svijetu”, misli Santini i zaključuje:

“Imamo izrazito tešku skupinu, ali trebalo bi očekivati da je prođemo. Nakon toga je sve moguće, jer stvarno smo jaki”, misli Santini.

Jako jesmo. S njim, ali i bez njega.

 

Komentiraj