IVAN PERNAR: Želim Bandića pobijediti voljom građana, a HDZ i SDP to žele putem USKOK-a i DORH-a

ivan pernar

Ivan Pernar, saborski zastupnik Živog zida, s gotovo 98.000 pratitelja na Facebooku, obratio se još jednom svojim prijateljima kako bi trezveno sagledao svoje šanse u utrci za zagrebačkog gradonačelnika.

“Razlika između mene i HDZ-a i SDP-a je u tome što ja želim Bandića pobijediti na izborima, voljom građana, informiranjem i dizanjem kolektivne svijesti, a oni putem USKOK-a i DORH-a”, napisao je Pernar, a prije toga sve šire obrazložio oko dvojbi:

“Dragi prijatelji, ima vas koji misle da je bolje da budem saborski zastupnik nego gradonačelnik, reći ću iskreno, ne vjerujem da bi me birači mogli podržati u tako velikom broju da stvarno budem i izabran kao gradonačelnik jer je moj program prealternativan.

Iskrena i stvarna borba protiv korupcije u Holdingu, raskidanje štetnih ugovora za Grad, besplatan javni prijevoz za sve građane Zagreba, vraćanje žičare u pogon i raskidanje od Bandića sklopljenog ugovora Hanžekovića i Grada po pitanju prisilne naplate dugova, moji su prioriteti.

Mislim da je to prealternativan program za građane Zagreba i da je malo ljudi koji bi takvo što podržali na izborima, tako da ne morate brinuti da ako glasate za mene da ću napustiti Sabor.

U svakom slučaju, zastupnici s naše liste koji budu izabrani u gradsku skupštinu, provoditi će i zalagati se za isti program tako da će se vaš glas u svakom slučaju čuti.

Neću kao drugi kandidati tvrditi da imam šanse, naprotiv, mislim da nemam i ako uđem u tu utrku to će biti više zato da vam ponudim drugačiji izbor nego zato jer stvarno vjerujem da bi mogao biti izabran.”

Evo kako Ivan Vilibor Sinčić brani Pernara i kaže koliko je Pernar zapravo Živi zid – čitajte OVDJE.

Josip Radeljak Dikan nastavlja obračun s Radom Šerbedžijom, ali sada i sa svima koji ga brane – čitajte OVDJE.

[fb_pe url=”https://www.facebook.com/pernari/posts/1745612335764542″ bottom=”30″]

[fb_pe url=”https://www.facebook.com/pernari/posts/1745528395772936″ bottom=”30″]