IVAN PERNAR: Student 4. godine FER-a mi reče da će glasati za Brunu Esih jer je lijepa

ivan pernar, živi zid

Vrlo zanimljiv razgovor vodio je saborski zastupnik Ivan Pernar, kandidat za zagrebačkog gradonačelnika, s mladićem kojeg je slučajno sreo. Pričali su o Zagrebu, skorašnjim izborima, a mladić mu je rekao i kako će glasati za Brunu Esih, čiji program nikad niti čuo niti vidio nije.

Evo što je o svemu Pernar napisao na Facebooku:

Kada sam izlazio iz busa u Španskom, dva put se u mene zagledao jedan mladić, pozdravio sam ga i tako je započeo naš razgovor, studira 4 godinu FER-a smjer telekomunikacije.

Pitao sam ga za koga će glasati, na što je sa odmakom od par sekundi rekao “vjerojatno za tebe” i dodao “čuo sam da tu negdje živiš”.

Potom sam ga upitao između koga se dvoumi, tj. za koga bi glasao kad ne bi za mene. On je kao iz topa ispalio “za Brunu Esih”.

Potom sam ga pitao zna li koliko se puta ona javila za riječ u Saboru. “Ne znam”, odgovorio je. “Dragi prijatelju, ravno 0 puta” odgovorio sam mu.

Potom sam ga upitao zna li kako ona glasa kad HDZ-ovi prijedlozi dolaze na izglasavanje.

“Kao i ostali [HDZ-ovci] pretpostavljam”, rekao je. Na to sam ga pitao, ako je očito da se [ta] žena nikad nije javila za riječ i da u Saboru samo “čuva kvorum [većini] i diže ruku”, po čemu se istaknula da bi dobila tvoj glas?”

“Jer je [lijepa] žena”, dečko je odgovorio i podsjetio me na predsjedničke izbore i našu predsjednicu.

PS: Pitao sam ga i zna li za ijednu točku njenog programa za lokalne izbore, rekao je da ne zna.

[fb_pe url=”https://www.facebook.com/pernari/posts/1821994824792959″ bottom=”30″]