IVAN PERNAR: Pozivam premijera na ostavku, a glas za HDZ je glas za kaos i korupciju

Podijelite članak

ivan pernar

Ivan Pernar, zastupnik Živog zida, zatražio je stanku u Saboru zbog krize vlasti, i iskoristio svojih pet minuta kako bi upozorio na mnoge stvari, kako reče, o kojima je i ranije govorio.

U svom je govoru Pernar rekao:

Danas svjedočimo opet situaciji kakvu smo imali uoči prethodnih parlamentarnih izbora koji su bili izvanredni. Kvoruma danas nije bilo! Po svemu sudeći vlast koju kombiniraju HDZ i MOST nije stabilna vlast.

Ova Vlada, HDZ-ova više nema budućnosti i s njom više nitko neće htjeti koalirati. Ona nema većinu i ona mora otići. Pozivam premijera da da ostavku jer 76 glasova nema! On je ovdje često dolazio u maniri Ive Sanadera, zakopčavao i otkopčavao svoje gumbe svaki put kad bi se ustajao i sjedao na svoje mjesto, imao je dojmljiv nastup, upućivao je velike riječi, međutim to je bio samo jedan blef, blef u igrokazu neozbiljnosti, neodgovornosti i kaosa kojeg je sam proizveo.

Glas za HDZ je glas za kaos, korupciju i nastavak politike kakvoj svjedočimo posljednjih 25 godina.

Dragi građani, naša zemlja je na prekretnici, vi ste ti koji će odlučiti hoće li zemlja nastaviti putem nestabilnosti i kaosa, odnosno hoće li i dalje izbori biti svako malo u kombinaciji HDZ i MOST ili ćete izabrati ozbiljne ljude koji nisu cirkusanti, koji stoje iza svojih riječi, koji jučer, danas i sutra govore iste poruke, koje se ne može kupiti, koji neće mijenjati svoje mišljenje.

Molim vas da ustanete na izborima protiv ovog cirkusa kojeg nam HDZ i SDP organiziraju posljednjih pola godine!

MOŽE VAS ZANIMATI:

VIDEO: BURA SMIJEHA – Pogledajte kako golišava prodavačica izluđuje kupce – čitajte OVDJE.

IVAN PERNAR: HDZ počeo trgovati – pozivam zastupnike da se ne prodaju – čitajte OVDJE.

VIDEO: I OVO JE HIT NA INTERNETU – Predizborni okršaj Krstulovića Opare i Keruma za gradonačelnika Splita – čitajte OVDJE.

MILAN BANDIĆ IZ BOLNICE: Eto me, živ i zdrav, vidimo se brzo – poručio gradonačelnik – čitajte OVDJE.

Komentiraj