IVAN PERNAR: Nova TV, RTL i HRT neće izjave uživo, hoće kontrolu – tko ih ****

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Ivan Pernar, saborski zastupnik Živog zida, odbio je izjave za spomenute televizije, koje, kako kaže, žele apsolutnu kontrolu i ne žele ništa prepustiti slučaju, pa zato ne pristaju na izjave uživo.

Ovo je Pernarova objava na Facebooku:

Pitali su me s Nova TV, RTL-a i HRT-a za izjavu povodom završetka zasjedanja Sabora. Rekao sam im da sam spreman dati izjavu, ali isključivo uživo.

Odbili su, odbio sam i ja na što je jedna novinarka rekla da me onda neće biti u prilogu. Rekao sam joj da je meni veća reklama da me izostave iz priloga nego da budem u njemu poput lutka – u jedinoj formi koju oni prihvaćaju.

Oni žele apsolutnu kontrolu i ne žele ništa prepustiti slučaju. Ne pristajem na to, imaju dovoljno lutaka u Saboru koji će pristati na takav tip komunikacije.

Meni je to ispod časti, radije ću napraviti live preko ove stranice gdje me prati vas 230.000 nego dozvoliti da me netko reže, vadi van konteksta, izvrće, ubacuje kadrove kakve želi, određuje što ću govoriti itd. Ne treba mi to.

To prepuštam očajnicima koji nemaju svoje dostojanstvo, samopoštovanje i drugog načina da izađu u javnost. Takve televizije jedino i trebaju. Ne trebaju im ljudi poput mene, osim u formi koju oni odrede. Ko ih ****.

NAJNOVIJE:

SINČIĆ O SEBI ILI PERNARU KAO PREMIJERU: Šansa je svakim danom sve veća! – čitajte OVDJE.

VIDEO: PERNAR ZA SPUTNIK – Zamijenili smo gospodara, Hrvatskom upravljaju Bruxelles i Washington – čitajte OVDJE.

PISALI SMO:

VIDEO: PERNAR ZASTUPNICIMA – Vama je svejedno što 330.000 blokiranih neće dobiti božićnice – čitajte OVDJE.

FOTO: PRAVI “BAJA” – Ovo je svećenik koji voli mercedese, bećarce i slovo “U” – čitajte OVDJE.

[fb_pe url=”https://www.facebook.com/pernari/posts/1975169776142129″ bottom=”30″]