IVAN PERNAR: HDZ će me pokušati zatvoriti – Palfi će tada ući u Sabor, ima isto srce kao i ja

ivan pernar

Čak se 46 puta javljao za riječ u jednoj saborskoj raspravi Ivan Pernar iz Živog zida, koji je po tome svakako najaktivniji zastupnik u Saboru.

Sada je pak na svom Facebooku, gdje je također silno aktivan, izrazio strah da bi ga mogli zatvoriti. Pročitajte njegove navode:

“Dragi prijatelji, samo danas je 2.500 ljudi došlo na stranicu, 500 poruka je valjda stiglo, trudim se barem pročitati ih. Što se tiče mene, ne znam u čemu je veliko oduševljenje jer u biti samo govorim ono što svi znaju ali su godinama šutjeli, pogotovo u Saboru. Preuzeo sam ulogu dječaka koji viče “Car je gol!” u Andersenovoj bajci Carevo novo ruho. Ne znam kamo će me to odvesti, moja pretpostavka je da će mi HDZ smontirati neki proces i poslati me u zatvor kako bi me ušutkao. Za sada mi je dovoljna vaša virtualna podrška, ali ako mi idu namještati molim vas da stanete uz mene i budete mi stvarna podrška. Ako vjerujete molite za mene da me Bog štiti”, napisao je najprije Pernar na Facebooku.

Potom je otkrio da misli da će ga uhititi, zbog svojih nastupa u Saboru i otvorenoga kritiziranja HDZ-a.

Vladimira Palfi ima isto srce kao i ja

“Dragi prijatelji, poznavajući HDZ ne sumnjam u to da će me pokušati zatvoriti jer su to već puno puta činili, molim vas jedino da dok budem u zatvoru budete srcem uz mene i slijedite Ivana Vilibora Sinčića, on će mi biti zamjena u odsutnosti. On je dobar i pošten, misli sve kao i ja samo ne zna baš tako dobro artikulirati (izreći). I nemojte gubiti nadu u teškim trenucima, uvijek imajte na umu da su mediji njihovi. Ako do toga dođe Vladimira Palfi će ući u Sabor umjesto mene i nastaviti gdje sam ja stao, ona ima isto srce kao i ja”, napisao je Pernar.

Ali tu nije stao, pa je dodao:

“Ako te politički zatvore zatvorili su i nas kao narod i birače. Referendum su uzeli još ako ovo narod više nema ništa. Onda je totalna diktatura. Postat ćeš mučenik, a onda predsjednik vlade i pobjednik to je put. Tada trebamo svi iza tebe stati i glasati za tebe jer tada će se otkriti da si imao pravo i oni će pasti…..”

O tome zašto Pernar vjeruje kako su mnogi SDP-ovci uz njega, a da bi mu HDZ-ovci najradije otkinuli glavu čitajte OVDJE.

OVDJE pročitajte kako je Pernar napao Hanžekovića i njegove medije.

A ovo OVDJE je najnovija poruka Pernara Hanžekoviću.

Komentiraj