IVAN JURIĆ KAĆUNIĆ: Moje vlasništvo i djelovanje je zakonito i transparentno

Nakon što je novinar Saša Paparella u N1 Studiju uživo komentirao rasplet natječaja za koncesiju nekadašnjeg Radija 101 te za pobjednika natječaja Ivana Jurića Kaćunića rekao da je vlasnik zaštićenih žigova čitavog niza radio-stanica, za N1 se oglasio i sam Jurić Kaćunić.

“Miroslav Kutle nema osnovanih imovinsko-pravnih, moralnih ili bilo koji drugih tražbina prema meni i mojim trgovackim drustvima. Nisam vlasnički, partnerski, poduzetnički ili upravljački povezan s obitelji Pripuz, izravno ili neizravno. Nisam putem žigova ili na neki drugi način prikriveni vlasnik bilo kojeg društva, pa tako ni drugih radija”, rekao je Jurić Kaćunić za N1 te dodao:

“Moje vlasništvo i djelovanje je zakonito i transparentno i sve je uredno evidentirano u nadležnim registrima (trgovačkih sudova i stvarnih vlasnika). Odluke VEM-a neću komentirati. Držim da su legalne i legitimne”.

Poručio je i da nema namjeru sudjelovati u medijskim provokacijama i prepucavanjima.

“Za razliku od onih koji provociraju i kleveću, ja vjerujem u Hrvatsku kao demokratsku i europsku državu, vjerujem u njene institucije te u pobjedu istine i dostižnost prava i pravde, čak i onda kada lekcije pokušavaju davati oni koji dokazno nemaju moralni, etički ili bilo koji pozitivni kredibilitet, oni koji pokušavaju graditi vlastitu poziciju beskrupulozno rušeći dignitet drugih, bez obzira na razmjere štete”, rekao je Jurić Kaćunić.