ISTJERIVAČICA VRAGOVA: Pustila ju u kuću da joj istjera vraga, pa ju pokrala

Koliko su naši građani naivni i nesmotreni, pa puštaju u kuću i “istjerivačice vragova” svjedoči i primjer iz Varaždinske županije, gdje je “istjerivačica” pokrala 72-godišnju ženu u Ivancu.

U priopćenju PU Varaždinske se kaže:

U utorak, 19. siječnja, u Ivancu, nepoznata je ženska osoba okrala 72-godišnjakinju. Navedena je došla do kuće oštećene s malim djetetom te od nje zatražila novac kako bi joj iz kuće istjerala vraga.

Nakon što joj je vlasnica dala iznos od nekoliko stotina kuna, otišla je u podrumsku prostoriju po namirnice koje bi joj još dala, za koje je vrijeme navedena iz novčanika oštećene otuđila iznos od preko tisuću kuna.

Navedena se nakon nekoliko dana vratila do kuće oštećene, zajedno s nepoznatim muškarcem, kojom prilikom su od nje tražili iznos od 5 000 kuna radi istjerivanja vraga iz kuće. Oštećena je pristala te zajedno s njima otišla u grad, kako bi na bankomatu podigla traženi iznos, no isto nije uspjelo zbog problema s bankovnom karticom. Policijski službenici poduzimaju radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

 

Komentiraj