ISTINE I LAŽI HRVATSKE POVIJESTI: Hebrang, Dujmović i Vukić u srijedu – dvorana Vijenac, Kaptol

Zbog smrtnog slučaja prošli tjedan je otkazana tribina u Zagrebu pod nazivom “Istine i laži hrvatske povijesti” koja se trebala održati prošle srijede u dvorani Vijenac na zagrebačkom Kaptolu a u organizaciji Udruge za promicanje istine o hrvatskoj povijesti. 

Otkazana tribina održat će se u ovu srijedu, 16 studenog u 18 sati na istoj lokaciji: dvorana Vijenac na Kaptolu.

Govornici će biti: Dr. ANDRIJA HEBRANG, o istinama i lažima glede Domovinskog rata, IGOR VUKIĆ, o istinama i lažima vezanim uz logor Jasenovac, a ja ću istaknuti najvece istine koje smo objavili u dosadašnjim emisijama “Hrvatske povijesne istine”, uz osvrt na masovne likvidacije i uhićenja novinara za vrijeme komunizma.

Naš poznati novinar i publicist Tihomir Dujmović u svojoj objavi na Facebooku još domeće;

“Hrvatskoj televiziji sam četiri puta pismeno predlagao da naprave emisije o toj tragičnoj istini, svaki put su me odbili!

Ovaj tjedan se vidimo i u Press klubu i u Hrvatskim povijesnim istinama, za sada je jedino pouzdano da će mi gost u jednoj emisiji biti dr. Andrija Hebrang i to na temu Vukovara, koji će nam detaljno opisati noć pada Vukovara. Kada je u ponoć u noći pada Vukovara nazvao broj dr. Bosanac s druge strane se javio četnik: ”Nema tu vise tvoje doktorice”….

Odjurio je dr.Tuđmanu i što se sve izdogađalo te noći na Pantovčaku čut ćete u emisiji…

No, vidimo se najprije u srijedu 16.studenog u dvorani Vijenac na Kaptolu u 18 sati!”

 

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!