INES STRENJA LINIĆ: Zašto me je danas sram biti saborska zastupnica?!

Zastupnica Mosta Ines Strenja Linić, osvrnula se kao predsjednica na današnju sjednicu Odbora za zdravstvo i socijalnu politiku Hrvatskog sabora, i oštro osudila vladajuće koji djecu s poteškoćama u razvoju nisu oslobodili plaćanja trajekta.

Strenja Linić na Dacebooku piše:

ZAŠTO ME JE DANAS SRAM BITI SABORSKA ZASTUPNICA?

Nažalost, danas nakon sjednice Odbora za zdravstvo i socijalnu politiku Hrvatskog sabora čija sam predsjednica moram reći da me je sram.

I ne vidim više smisla u bešćutnoj stranačkoj stezi jer na kraju krajeva, treba ipak nastaviti živjeti sam sa sobom i svojim odlukama.

Puno puta riječ je dosada bila o ustašama i partizanima, o kriminalcima koji sjede u saborskim klupama i izdajama prelaskom “žetončića” koji te uvijek i uvijek vraćaju na isto pitanje – što to meni sve treba?

Danas je bila druga tema, ljudskija, dječja, prava tema koja nema stranačku obojenost. Ili pak ima? Danas sam apelirala na zastupnike koje su neki birači ipak izabrali i kojima je dužnost zastupati njihove interese – birači koji bi sigurno da su danas bili na mom odboru digli ruku i oslobodili plaćanja trajekta za DJECU S TEŠKOĆAMA U RAZVOJU.

Nažalost, srce je ostalo tvrdo, mozak u stranačkim okovima i čak niti ponuda da konačni zakon bude nestranački prijedlog Odbora, za što postoji poslovnička mogućnost nisu ih pokolebali. Zakon nije prošao.

Ali borba ne prestaje. Obećavam❗

[fb_pe url=”https://www.facebook.com/ines.s.linic/posts/10219210127634247″ bottom=”30″]