INCIDENT NA BENZINSKOJ: Sudjelovali Đakićev sin i tri djevojke

Tomislav Đakić, sin HDZ-ovog saborskog zastupnika Josipa Đakića, lani u ožujku sudjelovao je u incidentu koji se dogodio na benzinskoj pumpi u Zagrebu. U tučnjavi i naguravabhz su sudjelovale i tri djevojke.

Protiv četvorke bio je podnesen optužni prijedlog, ali prijava je na kraju odbačena, javlja Danica.hr.

Tomislav Đakić (22) i tri djevojke – Karmen (31), Maria (22) i Lana (24) – bili su optuženi da su lani u ožujku oko 20:30 na INA-inoj benzinskoj pumpi na Ksaverskoj cesti u Zagrebu remetili javni red i mir, piše Danica.hr.

Prema optužnom prijedlogu policije, Karmen je bila u društvu Lane, a na pumpu su došli Đakić i Maria. Karmen je tada navodno rekla: “Evo Đoke kretena.” Đakić je uzvratio: “Ne obraćajte mi se, kurve iz Dubaija. Lana, ti si kurva i ideš po Montrealu.” Nakon toga je, tvrde u policiji, počelo naguravanje i udaranje.

Lana je nasrnula na Mariju koju je udarila šakom u glavu, a Đakić je odgurnuo Lanu koja je pala na tlo te ju je potom Maria lupala rukama po tijelu. Razdvojio ih je zaposlenik INA-ine postaje.

Karmen je u svojoj obrani nijekala krivnju te rekla da je problem nastao zato što je Đakićeva djevojka Maria ljubomorna jer je on, njezin dečko, zaljubljen u Lanu. Đakić je u pisanoj obrani pak upozorio kako su te noći na benzinskoj napadnuti on i njegova djevojka, što se može vidjeti i na nadzornim kamerama.

Svjedok Bruno, radnik na benzinskoj, rekao je kako je bila neviđena gužva jer su svi pred zatvaranje došli po alkohol, a paravan je bio točenje goriva. U tom času tri djevojke i jedan dečko su napravili takav rusvaj da su morali pozvati policiju.

Nakon izvođenja svih dokaza i pregledavanja snimke nadzornih kamera, sud je pozvao policiju da ispravi optužni prijedlog, odnosno pravilno navede redoslijed optuženika jer nije odgovarao činjeničnom opisu.

Kako policija to nije učinila, već je odjednom dodala i “trećeokrivljenog Tomislava Šukića, što je novo ime i prezime u cijelom činjeničnom opisu”, sud nije imao izbora pa je odbacio optužni prijedlog.

Samo tri mjeseca kasnije, lani u lipnju, Tomislav Đakić je uhićen i kazneno prijavljen jer je pijan vrijeđao četvoricu policajaca ispred restorana Trnjanka u Zagrebu.

Komentiraj