I UHIĆENJA U NOGOMETU: Priveden sudac HNL-a nakon prijetnji Vladi Svilokosu

I nakon afere s VAR snimkama i ostavkeBrune Marića, šefa sudačke komisije, nema mira među hrvatskim nogometnim sucima.

O najnovijoj aferi javlja Dnevnik Nove TV – jučer tijekom dana uhićen je jedan od pomoćnih sudaca u Hrvatskoj nogometnoj ligi.

Doznaje se da je riječ o pomoćnom sucu Dejanu Vukoviću, koji je uhićen zbog prijetnji dopredsjedniku sudačke komisije, Vladi Svilokosu.

Nakon ostavke šefa sudačke komisije Brune Marića, u medijima se dosta pisalo kako je njegov potencijalni nasljednik baš Vlado Svilokos.

Vuković je danas tijekom dana saslušan kod suca istrage Županijskog suda u Zagrebu, koji mu je odredio mjere zabrane uspostavljanja kontakta sa Svilokosom, ali i zabranio mu približavanje na manje od 200 metara.”

Oglasio se i HNS.

Nakon medijskih napisa o uhićenju Dejana Vukovića zbog prijetnji Vladi Svilokosu, Hrvatski nogometni savez zatražio je potvrdu tih navoda od Županijskog suda u Zagrebu.

Nakon dobivene potvrde da se radi o Dejanu Vukoviću, pomoćnom nogometnom sucu, HNS je suspendirao Vukovića čime je udaljen od svih nogometnih aktivnosti te će pokrenuti disciplinski postupak.

Hrvatski nogometni savez najoštrije osuđuje svaki oblik verbalnog nasilja te pozdravlja brzu reakciju nadležnih tijela. stoji na službenim stranicama HNS-a.

 

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!