I TO SE MOŽE ČUTI: “Milanović pripada prikrivenim sledbenicima ustaša” – kaže srpski ministar Vulin

“U Hrvatskoj se političari dijele na otvorene i prikrivene ustaše”, odgovorio je danas srbijanski ministar unutarnjih poslova Aleksandar Vulin hrvatskom predsjedniku Zoranu Milanoviću, koji je rekao da je najteža stvar oko pristupanja Srbije Europskoj uniji to što je srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić “bio jedan od najistaknutijih ratnih huškača 90-ih” te da smatra to preprekom.

Kako javlja Tanjug.rs Vulin je rekao da je Milanović, ne znajući da ga se snima, “ponosno priznao svoje ustaške korijene na sastanku s takozvanim braniteljima, te dokazao da pripada skrivenim sljedbenicima ustaškog pokreta”.

“Ali dokazao je da je jedan od najglupljih hrvatskih političara kada je pokušao zatvoriti granice sa Srbijom 2015. godine, a to potvrđuje svaki dan kada napada Srbiju i Vučića”, dodao je Vulin.

Podsjećamo, predsjednik Milanović je ranije ocijenio da Srbija “nema jaku namjeru” ući u EU te rekao da smatra preprekom to što je srpski predsjednik Aleksandar Vučić “bio jedan od najistaknutijih ratnih huškača 90-ih”.

Komentiraj