I TO SE DOGAĐA: Opljačkao trgovinu u Trogiru – vidio policiju i počeo jesti novčanice

Muškarac (30) opljačkao j novac iz prodavaonice u Trogiru, a potom je sve pokušao sakriti od policije tako da je novčanice pokušao progutati, no policija ga je zaustavila u tome i uhitila ga.

U priopćenju PU splitsko-dalmatinske se kaže:

Jučer, dana 02.08.2020.godine policijski službenici Policijske postaje Trogir dovršili su kriminalističko istraživanje nad 30-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela razbojništva i pokušaja razbojništva.

Naime, 30-godišnjaka se sumnjiči da je dana 01.08.2020.g. u popodnevnim satima ušao u prodavaonicu s motorističkom kacigom na glavi te uz prijeteći glas zatražio novac, pošto je u prodavaonicu u tome trenutku ušao kupac, isti se mopedom udaljio.

Nadalje na isti način je nakon samo pet minuta ušao u drugu prodavaonicu, prijetećim glasom od uposlene zatražio novac, te je odgurnuo, a potom iz kase otuđio novac.

Operativnim radom policijski službenici su došli do informacije o mogućem počinitelju navedenih kaznenih dijela, te su istog nakon 5 sati od izvršenog razbojništva pronašli i uhitili uz uporabu sredstava prisile na području Kaštela, a za napomenuti je da je prilikom uhićenja pokušao progutati novčanice za koje se sumnja da potječe od gore opisanog kaznenog djela razbojništva.

Uz kaznenu prijavu zbog sumnje u počinjenje gore navedenih kaznenih djela 30-godišnjaka priveden pritvorskom nadzorniku.

Komentiraj