I TO SE DOGAĐA: Odvezao čovjeka njegovim autom u bolnicu – ukrao mu auto i psa

Nevjerojatan događaj iz Rovinja. Muškarac (59) pao je u Ulici Carera dok je šetao psa, prišao mu je nepoznati muškarac i ponudio pomoć, a potom se odvija drama.

Nepoznati je odvezao ozlijeđenog njegovim automobilom u pulsku bolnicu, objavio je Glas Istre.

Ozlijeđeni je muškarac zadržan u bolnicvi, a nepoznati je nestao s njegovim autom i psom.

Na Facebook stranici Udruge Snoopy objavili su kako je kujica pronađena na smeću u Rijeci.

Policija i dalje traga za nepoznatim muškarcem i automobilom marke Nissan, njemačke registarske oznake.

Na Facebook stranici Udruge Snoopy su objavili:

Zamisli..
Da u svom životu imaš samo “tatu” kojeg jedne večeri odvedu u bolnicu iz koje se neće vratiti. “Tatu” koji ima konačnu dijagnozu ali šuti jer ne može podnijeti pomisao da te napusti. “Tatu” koji umire par dana kasnije misleći da ne postoji rješenje za tebe.

Zove se Alisa. Doveli su je k nama 29.10., istu večer kad i njenog vlasnika u bolnicu. Dosadašnji kauč zamijenila je paletom a mir kuće lavežom pasa u Skloništu.

Ruke svoga čovjeka zamijenila je rukama volontera kojima dan traje prekratko. I kao da se dosad već sva tuga Svemira nije skupila u njoj, dobila je istu dijagnozu kao i njen čovjek. Operirana je, oporavljena i još uvijek očekuje da ju odvedemo njenoj kući..

Dok ju nježno ljubimo i dok nam suze umivaju obraze, tiho se pitamo…postoji li Mjesto za Nju? Ne usudimo se nadati ali možda, možda postoji taj Netko čije je srce puno topline i tko će Alisi pružiti Zemlju čudesa. Neovisno o tome koliko će trajati, njoj će to biti sve na svijetu. A vjerujte kad vam kažemo…itekako je zaslužila.

Alisa koja traži svoje čudo, Alisa savršeni mali kaučar koja će vaš svijet obojati čistom Ljubavlju.
092 314 1053