I TO SE DOGAĐA: Bivši gradonačelnik Gospića zaposlio se u Irskoj kao skladištar!

Petar Krmpotić, bivši gradonačelnik i predsjednik Kluba HDZ-a u Gospiću od jučer živi i radi u Irskoj, jer je ostao bez posla zbog raskola ličkog HDZ-a.

Nakon duge političke karijere sadašnji vijećnik HDZ-a radit će kao skladištar u Irskoj, a stranku o tome nije ni obavijestio da je otišao, navodi Jutarnji list.

Obnašao je mnoge funkcije – tajnik Grada Gospića, predsjednik Skupštine Ličko-senjske županije, dva puta predsjednik gradskog HDZ-a…

Pobijedio je na lokalnim izborima 2013. godine i postao gospićki gradonačelnik. No, nakon četiri godine pobijedio ga je sadašnji gradonačelnik Karlo Starčević.

Ostao je predsjednika Kluba HDZ-a u Gradskom vijeću, što je formalno i danas, a župan Darko Milinović, zaposlio ga je u Županiji kao pročelnika-tajnika.

Ali, nakon što je Milinović izbačen iz HDZ-a i za Krmpotića je sve pošlo po zlu. Izgubio je posao, a sada će, kako piše Jutarnji list, raditi u trgovačkom centru Musgrave u mjestu Kildare nedaleko od Dublina.

U životopoisu nije pisao o svojoj političkoj karijeri, a na novom radnom mjestu moći će zaraditi do 3000 eura, a živkjet će u hostelu.