I TO JE HRVATSKA: Mladić (21) se srušio i umro u ogulinskom kafiću – zabava nastavljena!

Foto: Pixabay.com
Foto: Pixabay.com

U subotu navečer dogodio se, na žalost,  smrtni slučaj u omiljenom izletištu mladih Ogulinaca,  City baru.  Policija je upoznata s događajem, te je poduzela mjere i radnje iz svoje nadležnosti, a u konkretnom slučaju radi se, rekli su nam,  o prirodnoj smrti mladića starog 21 godinu.

Neslužbeno doznajemo da je tek izišao u grad kad se to dogodilo, a njegovi su prijatelji ostali ogorčeni, ne samo njegovom smrću, nego i onim što se događalo poslije.

Naime, nekolicina njih javila se u OGportal, razočarana činjenicom da se, nakon što je nesretni mladić odvezen u bolnicu, večer nastavila svirkom i zabavom, kao da se ništa nije dogodilo!

Jedan od njih je ogportalu.com napisao:

“U City baru ugašen jedan mladi život, mladić  se samo srušio na pod. Dečko nije disao, niti je imao puls, a  hitna pomoć ga je  pokušala reanimirati, međutim bezuspješno. Još gora stvar je što se atmosfera nakon tragedije nije nimalo promijenila,  te su svi nastavili sa provodom kao da se ništa nije dogodilo… Bio sam tamo kad se sve dogodilo i, iskreno, ostao sam postiđen zbog ponašanja mladih  koji su tamo bili…”

I doista, moramo se i mi zapitati:  kako išta može biti  važnije od ljudskog života,  kako nekoga ne pogađa  nečija smrt, pogotovo tako mlade osobe od svega 21 godinu? Kako se netko može nastaviti zabavljati kao da se ništa nije dogodilo? Pitamo se, al odgovor ne dobivamo…, objavio je ogportal.com.

MOŽE VAS ZANIMATI:

PUTEVI ODLASKA: U Hrvatskoj stalno moraš biti “nečiji” – sve se dijeli na “vaši i naši” – čitajte OVDJE.

Komentiraj