I TO JE HRVATSKA: Gladne, trudna majka i 3-godišnje dijete – oglas na tramvajskoj postaji

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Na jednom stupu na tramvajskoj postaji u Zagrebu osvanuo je oglas koji se ubrzo proširio Facebookom i podigao na noge one koji žele pomoći.

U potresnom oglasu, koji je i svjedočanstvo našeg stanja, stoji:

“Ostavljena majka pred porod s djevojčicom od tri godine moli hitno za pomoć u hrani, odjeći, obući i higijenskim potrepštinama te, ako je moguće, skupiti nešto za novorođenče jer trebam svaki dan roditi a nemamo ništa, doslovno smo gladne ja i moja djevojčica. Molim vas, pomognite mi! Nadam se vašem brzom odgovoru i nadi u dobre ljude”.

I sami smo pozvali Katu Marušić koja je oglas snimila kod Petrove crkve u Zagrebu, podigla na Facebook i pokrenula akciju za skupljanje pomoći.

Akcija je krenula i u drugim gradovima, pa se očekuje kako će paketi sreće stići do Mimi i njezine djevojčice u Zagreb, kaže Kata Marušić.

Na pitanje što im treba, odgovor je – sve. Žive u otužnoj situaciji, a Kata Marušić im je s kolegicom odnijela neke osnovne potrepštine.

Svi oni koji se žele priključiti humanitarnoj akciji za Mimi i njezinu trogodišnju kćer mogu se javiti samoj Mimi na broj mobitela 097 727 4939.

[fb_pe url=”https://www.facebook.com/rodrigo.lapierna/posts/1604134626318590″ bottom=”30″]

[fb_pe url=”https://www.facebook.com/rodrigo.lapierna/posts/1605106162888103″ bottom=”30″]

Komentiraj