HUMANITARNA AKCIJA: Poziv na Božićni sajam Međunarodnog kluba žena Zagreb

Kultni zagrebački predbožićni event se vraća u punom sjaju: Božićni sajam Međunarodnog kluba žena Zagreb i ove godine postaje “najbolji restoran u gradu na dan”. Sudjeluju strane država s reprezentativnim izvornim proizvodima i internacionalnom kuhinjom te plesnim nastupima nacionalnih plesova.

Međunarodni klub žena Zagreb (MKŽZ) organizira Božićni sajam. Sajam će se održati 3. prosinca 2023. na Zagrebačkom velesajmu, Paviljon 7, od 11:00 do 16:00 sati. Sajam je humanitarnog karaktera a sav prihod donirat će se Savezu društava za multiplu sklerozu Hrvatske. Ceremonija otvaranja počinje u 11:00 sati. Svi su dobrodošli a ulaz je besplatan.

Sva prikupljena sredstva namijenjena su Savezu društava za multiplu sklerozu Hrvatske. MKŽZ donirat će sav prihod prikupljen od prodaje proizvoda naših donatora.

Božićni sajam u organizaciji MKŽZ postao je kultno zagrebačko predbožićno događanje, rado posjećeno od strane Zagrepčana željnih kozmopolitskog duha kao i međunarodne zajednice koja živi i radi u Zagrebu. Tijekom samo nekoliko sati sajam posjeti više od 7000 posjetitelja, a prikupi se u prosjeku više od 40.000 eura donacija. Sajam se odvija od sredine 90.-ih godina,  s prekidom za vrijeme korone. Sada se vraća u punom sjaju!

Na ovogodišnjem Božićnom sajmu sudjeluje tradicionalno velik broj država, pa će se tako moći degustirati delicije iz primjerice Španjolske, Indonezije, Chilea, Japana, Češke, Bosne i Hercegovine, Malezije, Maroka, Kine, Belgije, Nizozemske i drugih.

Na štandovima će se nuditi izvorni proizvodi, vina, igračke i suveniri. Osim gastronomske ponude svijeta na jednom mjestu posjetitelji će moći uživati i u zvucima međunarodne glazbe koju će izvesti plesne trupe u izvornim narodnim nošnjama.

Međunarodni klub žena Zagreb je nevladina, neprofitna udruga koja okuplja žene raznih nacionalnosti koje žive u Hrvatskoj. Klub broji preko 90 članica iz četrdesetak zemalja. Primarna uloga MKŽZ je pružanje dobrodošlice strankinjama koje su došle živjeti u Zagreb. Pored te uloge jedan od najvažnijih ciljeva Kluba je prikupljanje sredstava za pomoć hrvatskim institucijama ili udrugama koje rade za dobrobit žena i djece. Tako je Božićni sajam postao Brand Međunarodnog kluba žena Zagreb.

Čekamo vas u nedjelju, 3. prosinca u 11 sati na Zagrebačkom velesajmu!

Vaša donacija omogućit će da Superjunaci koji žive s MS-om žive najbolje što mogu. Novčane donacije  možete uplatiti na račun: Međunarodni klub žena Zagreb, kod PBZ-a,

IBAN HR36 2340 0091 5112 5521 6, SWIFT CODE: PBZGHR2X

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!