HSP SRPSKOJ PREMIJERKI: Pokušajte s isprikom, a onda s istinom

Na neprestane prozivke i optužbe iz Srbije i onu najnoviju srpske premijerke Ane Brnabić, reagirali su priopćenjem iz Hrvatske stranke prava.

U priopćenju navode:

“Jedna članica EU se usuđuje javno reći da ako tražite pravdu za ubojstvo srpske djece, jer četvero je tamo pobijeno, starosti od šest do 13 godina, da zbog toga ne možete biti dio EU. To je vladavina prava? To su europske vrijednosti? I nije vas sramota to reći otvoreno?” napisala je premijerka Brnabić na Twitteru.

Ima li ta žena imalo morala kao i ostatak sekte na čelu s Vučićem koja obnaša vlast u Srbiji?!

Tijekom srbijanske agresije na Republiku Hrvatsku ubijeno je ukupno 402 djece, dok je 1260 ranjeno. Od ukupnog broja ranjene djece njih 86 doživotni su invalidi, a 35 djece je nestalo.

Slavonski Brod je po broju stradale djece (28) u ratnim danima prvi grad u Hrvatskoj. Samo u jednom danu, u podrumu jedne kuće, poginulo je šestero djece.

Marinko Marinković imao je samo godinu i pol. On je bio u kući sa svojom obitelji kad je poginuo. U podrumu kuće su osim malenog Marinka bili Andrijana (9) i Dalibor (5) Marinković, te dvoje odraslih, majka Željka i baka Kata Marinković. S njima u podrumu su bili i njihovi mali susjedi sestra i brat Ivana (4) i Marko (7) Petrović. Svi su poginuli.
Za njihovo ubojstvo nitko nije odgovarao.

Djeca diljem Hrvatske bjesomučno su ubijana u skloništima, na dječjim igralištima, kućnom pragu, u zagrljaju najmilijih…

Mediji u Hrvatskoj, pojedini političari kao i političke stranke itekako su se potrudili da ne saznate njihova imena niti da saznate na koji način su ubijeni. Čast izuzecima.

Zato su se potrudili da sve saznate o Aleksandri Zec i da se pojedinačni zločin ustrajno predstavlja kao zločin Republike Hrvatske nad nevinim civilima.

Hrvatska treba napokon zauzeti stav.

Srbiji blokirati ulazak u EU dok ne otkriju sudbinu 1858 nestalih i dok pred lice pravde ne izvedu barem jedan dio onih koji su ubijali našu djecu.

Zato gospođo Brnabić, nemojte držati lekcije o pravdi jer upravo Vaša država godinama radi suprotno pravdi i suprotno moralnih i ljudskih prava. Nemojte Hrvatskoj držati lekcije o prošlosti, sadašnjosti i budućnosti jer sve žrtve na prostoru bivše Jugoslavije posljedica su agresije koju je vaša država potaknula i pokrenula. Pokušajte s isprikom, a onda s istinom.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!