HSP JAČA U ZADARSKOJ ŽUPANIJI: Obrovac neće biti grad duhova – poruka je mladih

Nove podružnice HSP-a u Zadarskoj županiji – osnovane podružnice Poličnik i Obrovac te imenovan povjerenik za mladež u Benkovcu.

Mladi Antonio Vrkić danas novoizabrani predsjednik HSP-a Obrovac poručio je da vrijeme stagniranja Obrovca mora stati, i da novi mladi ljudi moraju preuzeti grad te mu udahnuti natrag život.

Antonio Vrkić će ujedno biti kandidat HSP-a za gradonačelnika Obrovca.

Izabrani su dopredsjednici Mladen Korparić i Sanda Vrkić, tajnica Marija Čaušević. Anka Mičić i Željko Mičić su također potvrđeni za izvršni odbor ove podružnice dok je na čelu nadzornog odbora Mario Zelenika.

Osnovana je i podružnica HSP-a Poličnik koja će također samostalno nastupiti na lokalnim izborima.

Predsjednik je Zlatko Surać, član OV općine Poličnik. Izabrana su i sva ostala tijela ove podružnice.

U Benkovcu je počelo formiranje mladeži HSP-a nakon dolaska velikog broja mladih članova s ovog područja te je povjerenikom imenovan Matko Petrović.

“Radimo jako veliki posao u svim gradovima i općinama, ozbiljni smo i stojimo iza svojih riječi. Dokazali smo se u dosadašnjem radu.

U ovim teškim uvjetima gradimo respektabilnu priču, jer ljudima trenutno nije do politike i stranaka, a mi na dnevnoj bazi zaprimimo desetak zamolnica.

Mladi su preuzeli stranku i odgovornost. Spremi smo za preuzimanje vlasti u gradovima i općinama”, poručio je Mate Lukić, povjerenik HSP-a za Zadarsku županiju.

Komentiraj