HSP IMA NOVO VODSTVO: Čelni ljudi žele još kvalitetniji rad na terenu

Nakon Sabora HSP-a održanog 5. prosinca na kojemu su izabrani predsjednik HSP-a Nikica Augustinović kao i članovi Predsjedništva HSP-a stekli su se uvjeti te je dana 3. siječnja 2021. održana konstituirajuća sjednica Predsjedništva HSP-a.

Kao najbitnije odluke koje su donesene jesu izbor dva dopredsjednika i to za prvog dopredsjednika Josip Mišković, predsjednik ŽV-a HSP-a SMŽ i dugogodišnji gradonačelnik Popovače te Željko Belanek, predsjednik ŽV-a HSP-a KŽ kao drugi dopredsjednik.

Za novog glavnog tajnika izabran je Marijo Popović iz Splita, donedavni predsjednik Središnjeg nadzornog odbora.

Također je donesena i odluka o prestanku rada svih do sada osnovanih povjerenstava, odbora i ureda Hrvatske stranke prava te će se na idućoj sjednici Predsjedništva ustrojiti nova Povjerenstva koja će dobiti konkretne zadatke i od kojih se očekuje konstruktivan i kvalitetan rad.

Sve odluke donesene su na prijedlog predsjednika HSP-a Nikice Augustinovića koji je odlučio sve stvari unutar Hrvatske stranke prava posložiti na svoje mjesto i krenuti s afirmativnim radom, što upravo i čini.

Izbor dvojice dopredsjednika i glavnog tajnika ulijeva nadu u kvalitetniji rad i djelovanje Hrvatske stranke prava te vjerujemo da će izabrani opravdati ukazano povjerenje.

Komentiraj