HRVOJE BUJAS: Želimo prekinuti diskriminaciju i da bahatluk prestane

“Dosta je! Dosta je lošeg upravljanja krizom! Dosta je da su poduzetnici i zaposlenici u privatnom sektoru građani drugog reda”, poručuje Udruga Glas poduzetnika i najavljuje da će sutra u 10 sati na glavnom zagrebačkom trgu održati veliku akciju kojom vladajuće žele upozoriti da lošim odlukama već mjesecima uništavaju mikro, malo i srednje poduzetništvo.

Izvor: Media servis

“Ne možemo stajati sa strane i gledati kako tonemo kao društvo”, rekao je u razgovoru za Media servis predsjednik Udruge Hrvoje Bujas.

“Ono što nam je bitno je da Vlada uvaži apele hrvatskih poduzetnika i obrtnika, ali i zaposlenika u privatnom sektoru te da jednostavno prestane diskriminacija koja se u ovom trenutku vodi prema jednom dijelu privatnog sektora koji su ostali zatovreni, a trebali su po pospješivanju cjelokupne situacije biti već ili djelomično ili otvoreni uz pridržavanje epidemioloških mjera. Također, tražimo da bahatluk prestane, da se uhvatimo posla i zasučemo rukave.”

Vlada će akcijom dobiti jasan signal, odnosno krik i na njima je da adekvatno odgovore, zaključio je Bujas.

“Poduzetnici i obrtnici će se oporaviti, mi smo preživjeli rat i veliku financijsku krizu 2008./2009. pa nadalje. Preživjet ćemo i ovo, no ne treba nam da nam vlada bude s druge strane fronte, tražimo da bude zajedno s nama, uzajedno s obrtnicima i poduzetnicima s iste strane fronte.”

Komentiraj