HRVOJE BUJAS: UGP neće postati stranka, ali želimo da premijer ne čuje samo nesposobnog TĆ

Drago mi je da su mnogi oporbeni političari podržali i došli na event UGP-a u srijedu, od lijevice, centra do desnice…dapače, isto su trebali napraviti i političari na Vlasti, i poslušati “krik” poduzetnika i obrtnika koji su se tamo našli.

Napisao je to na Facebooku čelni čovjek udruge Glas poduzetnika Hrvoje Bujas i odgovorio na pitanje koje zanima javnost – hoće li UGP postati politička stranka?

Ovo je njegova objava:

Nazalost, Premijer cuje samo nesposobnog TĆ bez dana staza u privatnom sektoru i svog ekonomskog savjetnika Zvonimira Savica, ex glavnog ekonomista HGK-a, covjeka koji poduzetnistvo moze procitati samo u knjigama, mozda doista korektan bankar, no teme kao poduzetnistvo za njega su Si Fi. Sta mislite sto mu je taj rekao, nije mu sigurno rekao da je nama poduzetnicima dosta, da 99% prisilnih clanova HGK to vise ne zeli biti, a gdje ce uostalom on onda sutra raditi?

No, da jednu stvar rascistimo, a s obzirom da vidim da novinare zadnje vrijeme to iznimno zanima…

#UGP nece postati politicka stranka, nece se kandidirati na izborima, jer ispred nas je veliki i dug posao ka reformiranju naseg drustva, ovo je maraton, a ne sprint, Drazen, Marusa, ja itd., necemo biti niti na kojoj listi na lokalnim izborima. Imamo svoje osobne favorite i svaki clan UGP-a ima pravo poduprijeti onoga koga on hoce!

Ono sto cemo napraviti je da cemo svim politickim lokalnim liderima i potencijalnim kandidatima za gradonacenika/nacenika/zupana, dostaviti pitanja koja nas poduzetnike zanimaju i traziti odgovor, kao npr.: ukidanje Poreza na potrosnju i prireza, smanjivanje parafiskalnih nameta kao npr. – spomenicke rente, komunalne naknade i sl. odgovore cemo Javno objaviti, pa neka glasaci znaju za koga glasuju.

Takoder pozivamo sve da izadju na lokalne izbore u #Svibnju i biraju najbolje kandidate, neovisno o stranackoj pripadnosti, jer vas grad, vase mjesto, zasluzuje najbolje, a ne osrednje i potroseno!
VI ODLUČUJETE! VI BIRATE! VI PLACATE!

Komentiraj