HRGOVIĆ: Želim biti olimpijski pobjednik, ali nisam ničija lopta za napucavanje!

Podijelite članak
Foto: Facebook
Foto: Facebook

Filip Hrgović spreman je za novi profi meč koji će se dogoditi u Zagrebu 8. prosinca. Suparnik će Hrgoviću biti Ekvadorac Perea no hrvatski je boksač pričao i o nekim drugim stvarima.

“Imam olimpijski san. To mi je želja. Želio bih biti olimpijski pobjednik”, rekao je Hrgović. No tu puno ovisi o stavu Hrvatskog olimpijskog odbora.

“Žele li oni imati olimpijskog pobjednika u boksu ili ne. Prema dosadašnjim postupcima nisu pokazali zanimanje”, rekao je Hrgović za Sportske novosti.

“Razgovarao sam s predsjednikom HOO-a Zlatkom Matešom, ali dobio sam prazna obećanja. Nisam ničija lopta za napucavanje pa ako se neće držati dogovora neću nastupati na Igrama”, odrešit je Hrgović koji kaže da su mu obećali plaću za njegovog trenera Hasana Yousefa, a nije plaćen od HOO-a.

“Kao drugo, HBS me suspendirao na 6 mjeseci tako da nema pravo nastupa na Prvenstvu Hrvatske. Vjerojatno će oni poslati prvaka Hrvatske na kvalifikacijski turnir i kada se on ne plasira onda će biti’ ajde Hrga, sada ti’. Taj scenarij neće gledati od mene. Ja sam ili prvi kandidat Hrvatske ili ne”, rekao je hrvatski boksački as.

Komentiraj