HREBAK ODGOVORIO RASPUDIĆU: Porezni obveznici plaćali te 10 godina da napišeš tri znanstvena rada

Čelnik HSLS-a i uspješni gradonačelnik Bjelovara Dario Hrebak, koji se našao u utrci za Sabor na listi HDZ-a, danas je napisao odgovor Nini Raspudiću, s liste Mosta, koji je u Bjelovar došao s reklamom u kojoj Hrebaka naziva “Gospodin transparentni”.

Hrebak na Facebooku piše:

Dragi Nino,

danas dolaziš u Bjelovar i puštaš ovu reklamu. Mnogi su dolazili u Bjelovar i nabacivali se blatom. Imao sam drugačije, dobro mišljenje o tebi, ali niti ti nisi odolio zovu da baciš blata po Bjelovaru i svemu onom što smo gradili sa svojim sugrađanima zadnjih godina.

Zamisli da ja tebe nazovem “gospodin Produktivni” i pitam zašto su te porezni obveznici plaćali da napišeš svega tri znanstvena rada u 10 godina, dok većina tvojih kolega ima 20, 30 i više radova. Nadam se da ćeš u politici biti uspješniji nego u znanosti.

Ali, kad ovo prođe, ponovno možemo popiti kavu da te upoznam kako naš Bjelovar napreduje i zašto želim da i Hrvatska postane transparentna zemlja. Pripisujem tvoje uvrede uzavreloj kampanji i pokušaju da ipak prođeš izborni prag, da svi tvoji glasovi ne propadnu.

U svakom slučaju, dobrodošao u Bjelovar, grad ispunjenih obećanja u kojem svojim građanima isporučujemo ono što smo im i obećali!

I da, vidimo se na kavi ponovno za 4 godine. Svi vi dođete u Bjelovar svakih par godina, prodate nam maglu i nikada se više ne vratite.

[fb_pe url=”https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10221064975747806&set=a.1460014974112&type=3&theater” bottom=”30″]

Komentiraj