HOROR U ODGOJNOM DOMU: Maloljetnik (17) silovao djevojčicu (14) metlom – teško ju ozlijedio

Ilustracija
Ilustracija

Štićenik Zavoda za odgoj djece i omladine počinio je monstruozno nedjelo kakvo se ne pamti, jer je djevojčici (14) nanijo teške ozljede.

Kako pišu srpski mediji sve se dogodilo u Zavodu za odgoj djece i omladine na Voždovcu u Beogradu, kada je štićenik ove ustanove J.M. (17) silovao drškom metle 14-godišnju M.C. (14).

Djevojčici je svirepo gurao dršku u spolovilo i analni otvor i nanio joj brojne ozljede zbog kojih je završila u bolnici.

Djevojčica se nalazila u dnevnom boravku u ženskom dijelu, ležala je i spavala. Onda su u prostoriju ušli J.M. i njegov prijatelj B.A. (18), koji je inače bivši štićenik doma.

Maloljetnik je iznenada zgrabio metlu i počeo joj dršku gurati između nogu. Preneražena je djevojčica skočila, ne znajući što se događa i pokušala se obraniti.

Sve ga je to još više razgoropadilo i u nastupu divljeg iživljavanja svom joj je snagom ugurao dršku metle u spolovilo i analni otvor.

Nasilnik i njegov prijatelj su potom otišli, a ozlijeđena se djevojčica obratila za pomoć. Obavještene su odgajateljice koja su nesretnu djevojčicu odvele u dječju bolnicu.

O svemu je obavještena i policija, pa je mladi nasilnik priveden i zadržan u pritvoru do 30 dana. Njegov stariji prijatelj je pušten, jer nije sudjelovao u nasilju.

Protiv njega je podnesena kaznena prijava, a zanimljivo da je na dan nasilja navršio 17 godina.

Na saslušanju je rekao da se kaje, da se želio samo našaliti i da djevojčicu nije želio ozlijediti.

 

Komentiraj